Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παραλίγο να πέσει ξύλο στο Σύνταγμα για τους λαθρομετανάστες!

Απίστετα πράγματα. Κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι θα πει ελευθερία του λόγου. Τι έγινε χτες το βράδυ στο Σύνταγμα; Aποκαλύφθηκαν ποιοι ειναι οι "αγανακτισμένοι" κατασκηνωτές της πλατείας, που... 

μαζεύονται στο συντριβάνι και μένουν στις σκηνές. Όλοι όσοι κάθονται κάτω, εκτός απο αυτούς που δεν γνωρίζουν, ειναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΛΠ αριστερών παρατάξεων... Θα μας πείτε οτι είμαστε υπερβολικοί; Ακούστε λοιπον τι εγινε.

Να σημειώσουμε πως ήταν ενα συνεργείο της Ζούγκλας εκει. Κάποια στιγμή επάνω στην πλατεία μπροστά απο την βουλή απεναντι απο το μεγάλη Bρετανία υπήρχε ενα μικρόφωνο και ενα μεγάφωνο και εβγαινε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ό ένας γ@μω την Ελλάδα, ο άλλος γ@μω τους Εβραίους και όλες αυτές οι απόψεις πανω κάτω, να λέγονται για πανω απο 1 ώρα χωρίς να συμβεί τίποτα.

Κάποια στιγμή κάποιος κατι είπε για τους λαθρομετανάστες και ακουγονται 2-3 σφυρίγματα και γινεται ενα απίστευτο ντου 1000-1500 ατόμων, εκεί που ηταν το μεγάφωνο. Αυτά τα 1500 άτομα ηταν όλα απο το κάτω μέρος της πλατείας. Παρολίγον να πέσει το ξύλο της αρκούδας. Ευτυχώς καποιοι ψύχραιμοι κατάφεραν να ηρεμισουν την κατάσταση. Eυτυχώς δεν είχαμε έκτροπα.

anti-ntp