Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

"Το κίνημα πρέπει να αποκτήσει κατεύθυνση"

"Έστω και με αυτόν το στρεβλό τρόπο εκφράστηκε η γενικότερη λαϊκή δυσαρέσκεια" δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα σχετικά με τα πρωτοφανή γεγονότα που αμαύρωσαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι "το κίνημα πρέπει να αποκτήσει....


κατεύθυνση και να μην είναι μόνο οργή και διαμαρτυρία, γιατί μπορεί να παγιδευτεί σε λάθος δρόμο". Ανέφερε ακόμη ότι στη διάρκεια των παρελάσεων ακούστηκαν συνθήματα "ακροδεξιά, φασιστοειδή", συμπληρώνοντας ότι εκεί "υπήρχαν συγκεκριμένοι θύλακες". Στη συνέχεια η Παπαρήγα υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές και με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν οι αποφάσεις τον Βρυξελλών θα τεθούν προς επικύρωση στη Βουλή από διευρυμένη πλειοψηφία, τόνισε: "Καταψήφιση της συμφωνίας και εκλογές. Γιατί η καταψήφιση αναπόφευκτα φέρνει εκλογές".

Επιπλέον, επισήμανε ότι το ΚΚΕ δεν φοβάται καθόλου τη λαϊκή αντίδραση και πρόσθεσε ότι για την ανατροπή της ασκούμενης πολιτικής, τα δύο μεγάλα κόμματα "και κάτι παραφυάδες που έχουν, κάτι συγκολλητικές ουσίες, πρέπει να αποδυναμωθούν πάρα πολύ".