Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Βελτιωμένη Ferrari εναντίον Lamborghini

Οι άνθρωποι της Underground Racing ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με τη Ferrari Italia 458, αλλά παρατήρησαν ότι κάτι τους έλειπε, γιαυτό και αποφάσισαν να της τοποθετήσουν ένα «εκρηκτικό» κιτ. Η Underground Racing είχε ξεκινήσει πρόσφατα ένα νέο project πάνω στο εξαιρετικό μοντέλο της Ferrari, την....




458 Italia. Τοποθέτησαν ένα κιτ και με συνδυασμό δύο τουρμπίνων εκτόξευσαν την απόδοση του ιταλικού dreamcar στους 700 ίππους. Το «εκρηκτικό» μοντέλο βρέθηκε στο δρόμο για δοκιμές με «αντίπαλό» του, μια εργοστασιακή Lamborghini Aventador 700 ίππων και το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τα αποτελέσματα! Όπως αναφέρει και ο υπεύθυνος της μετατροπής, ήταν πραγματικά ευχαριστημένος με αυτά που πρόσφερε η 458 Italia και πριν τη βελτίωσή του, ωστόσο ένιωθε, αυτός και ο αδερφός του, ότι κάτι τους λείπει. Συνέχισε λέγοντας, ότι καθημερινά χρησιμοποιεί μοντέλα της Lamborghini με διπλά τούρμπο, καθώς και μια διπλοτούρμπινη Ferrari F430 και όπως είναι φυσικό οι προσδοκίες του να είναι υψηλές σε σχέση με την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου.

Τέλος, η Underground Racing ετοιμάζει νέο project με διπλά τούρμπο, που θα προορίζονται για την Lamborghini Aventador, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα την τελική ιπποδύναμη της βελτίωσης.

autotriti.gr