Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς των δυο "αιωνίων" στο Αγρίνιο.."Ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται"...

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκε τη νύχτα στο κέντρο του Αγρινίου,στα γνωστά πλαίσια της νεολληνικής οπαδικής ηλιθιότητας.Ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται...Δύο ομάδες 10 με 15 ηλιθίων η καθεμία, παρατάχθηκαν στον........




πεζόδρομο Καραπαπά λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, πέτρες και μπουκάλια μπύρας ο ένας στον άλλον.Ίσως γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην άθλια ζωή τους για να κάνουν.

Ούτε κοινωνικά,ούτε εργασιακά,ούτε καν πρόβλημα διαβίωσης.Το μόνο που τους νοιάζει είναι να συντηρούν την έχθρα και το μίσος για τα συμφέροντα δύο ανωνύμων εταιριών,την στιγμή που δεν ξέρουν αν θα έχουν αύριο το πρωί ψωμί για να φάνε.

Άναυδοι δεκάδες θαμώνες παρακολουθούσαν από τα μπαρ της περιοχής τους νεαρούς να συμπλέκονται χρησιμοποιώντας καδρόνια, καρέκλες, πέτρες και μπουκάλια μπίρας.

Η πρώτη ομάδα ξεκίνησε από την οδό Μπουκογιάννη και η δεύτερη από τον πεζόδρομο Καραπαπά, όπου βρίσκεται κλαμπ φίλων του Παναθηναϊκού.

Από τη συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχε τραυματισμός, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία πανικόβλητοι θαμώνες των παρακειμένων καφετεριών επιχείρησαν να απομακρύνουν.
Η συμπλοκή διήρκησε λίγα λεπτά αλλά οι ζημιές έγιναν στις περιουσίες των ανθρώπων που έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να τις αποκτήσουν ..έγιναν..

Η συμπλοκή διήρκησε λίγα λεπτά αλλά οι ζημιές έγιναν στις περιουσίες των ανθρώπων που έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να τις αποκτήσουν ..έγιναν..Οι ηλίθιοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στους γειτονικούς δρόμους. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας , δεν είναι γνωστό όμως αν έχουν γίνει προσαγωγές.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το επεισόδιο αποτελεί ακόμα μία συνέχεια της «βεντέτας» που υπάρχει στο Αγρίνιο, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
eglimatikotita.gr