Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δυσπιστία στην ΑΕΚ για τις προθέσεις Ξενιάδη

Μπορεί ο Βασίλης Ξενιάδης να τονίζει πως είναι έτοιμος να ρίξει 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΑΕΚ, ωστόσο στη διοίκηση είναι επιφυλακτικοί και δύσπιστοι. Αιτία οι αποτυχημένες προσπάθειες κατά το παρελθόν του υποψήφιου επενδυτή όταν αυτός θέλησε να ασχοληθεί διοικητικά με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς της....




Ενωσης. Οι υποσχέσεις, που ποτέ δεν τήρησε σε εκείνες τις περιπτώσεις, έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ, που αναρωτιούνται αν ο άνθρωπος αυτός είναι η κατάλληλη λύση για την ομάδα.

Υπάρχει μάλιστα και σενάριο… τρόμου, που συνδέει τον Βασίλη Ξενιάδη με τον Μάκη Ψωμιάδη. Οτι δηλαδή λειτουργεί ως «μπροστινός» του προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν στη διάρκεια της θητείας του.

Οπως και να έχει, ο Αδαμίδης περιμένει τις αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται ο Ξενιάδης και ανάλογα θα πράξει.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ελπίζει και περιμένει πως κάτι καλό θα προκύψει από την πλευρά των Αράβων. Τόσο από εκείνη του επενδυτή που εκπροσωπείται από το Γιάννη Βλάχο, όσο και από τα δύο επενδυτικά funds στο Ντουμπάι.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στο άκουσμα του ονόματος του νέου υποψήφιου επενδυτή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σχολίασαν αρνητικά την όλη υπόθεση, διατηρώντας κι αυτοί τις επιφυλάξεις του.
woop.gr