Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα του κόσμου ή μια Ελλάδα ο κάτω και ο πάνω Μαχαλάς;

Για την Κόστα Ρίκα όλοι μιλούν ότι είναι μια χώρα στην οποία πηγαίνει ο κόσμος για να κάνει διακοπές. Στην Κόστα Ρίκα έγινε το συνέδριο των παγκόσμιων σοσιαλιστών( η Κόστα Ρίκα είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής, ο πληθυσμός του κράτους αριθμεί περί τα...




4.2 εκατομμύρια πληθυσμού, το ΑΕΠ της είναι 48,68 δις, έχει μειωμένο στρατιωτικό προσωπικό και 149 αεροδρόμια). Στο συνέδριο αυτό συζητήθηκαν παγκόσμια θέματα και βγήκαν παγκόσμια πορίσματα.

Πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής είναι ο Έλληνας και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. 150 κράτη μετέδωσαν το γεγονός ως πρώτη είδηση και ο κάτω Μαχαλάς με 3 κόμματα δεν μπόρεσαν στο εσωτερικό της χώρας να καταλάβουν την σημασία αυτού του συνεδρίου για το μέλλον της Ελλάδας.

Αυτοί που δεν κατάλαβαν την σημασία αυτού του συνεδρίου για την Ελλάδα γιατί έφτιαξαν αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι; Γιώργο φύγε; Γιώργο που είσαι; Ας καταλάβουν ότι το μέλλον της χώρας κρίνετε και στα μεγάλα παγκόσμια σοσιαλιστικά συνέδρια.

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης έχει προετοιμαστεί για να μπορέσει να βοηθήσει τους αγρότες τώρα που έρχονται χιονιάδες;
Γιατί απειλεί η Βάσω Παπανδρέου; Μήπως θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε και ο Πατατούδης τον ΠΑΟΚ;
Ο κ. Χρυσοχοΐδης γιατί δεν ασχολείται με την ανάπτυξη και το ΕΣΠΑ;
Με την Αννούλα του χιονιά (τώρα που ήρθε και ο χιονιάς) πήγαν τα βιβλία στα σχολειά;
Βρε τους βλαχοκουδούνες….
Θέλω να επισημάνω ότι και οι παραγωγοί που κάνουν τα σαλιγκάρια στην χώρα μας είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν σε διεθνές συνέδρια και να μιλούν με τους ξένους ομολόγους τους και τις ξένες αγορές.
Όλα τα άλλα υπουργεία ασχολούνται με τον κάτω και των πάνω Μαχαλά;

Αλήθεια αν τον διώχνατε τελικά τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, αυτό το κόμμα θα το είχατε όλοι με τις παρεούλες σας ή θα το χωρίζατε σε 5 κομμάτια;
Τελικά ποιος είναι ο διευθυντής της ορχήστρα σας, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες ή οι εργολάβοι;
Εκλεγμένος Κοινοτάρχης