Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Ο Υπουργός Υγείας αφού διέλυσε το Ερρίκος Ντυνάν, τώρα διαλύει και το Ωνάσειο

Την 29η Μαρτίου 2012 ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Ωνάσειο και συμμετείχε στη συνεδρίαση του έκτακτου Δ.Σ. του Κέντρου, παρουσία μάλιστα και των εκπροσώπων του Ιδρύματος Ωνάση, κ.κ. Α. Παπαδημητρίου, Ι. Ιωαννίδη, και Μ. Μόσχου. Το θέμα της συνεδρίασης ήταν τα οικονομικά του Κέντρου. Μετά τη....
συζήτηση που έγινε ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε σε συνεργασία με το συνταξιούχο Γεν. Διευθυντή του Ω.Κ.Κ. θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να νομοθετήσει στη βουλή τα εξής:
Να απολυθούν 300 συνάδελφοι από το μη ιατρικό προσωπικό και 35 από το ιατρικό. Οι δε υπηρεσίες που θα καταργηθούν θα καλυφθούν από εξωτερικά συνεργεία. Επίσης η μισθοδοσία όλων των εργαζομένων του Κέντρου να μειωθεί κατά 45%, σύμφωνα με το σχέδιο του υπερήλικα κου Γ. Μουτσόπουλου.

Για τους λόγους αυτούς το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε έκτακτα το απόγευμα της 30ης Μαρτίου 2012 και αποφάσισε ομόφωνα:
1. Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στην αίθουσα του 7ου ορόφου και Στάση Εργασίας από 14:00 έως 17:00 2. Αποφάσεις για επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις Αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που η παρουσία σας είναι υποχρεωτική.