Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εγκαινιάστηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του ΛΑΟΣ

Τα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου του ΛΑΟΣ πραγματοποίησε το πρωί ο Πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης. Το παντοπωλείο βρίσκεται κοντά στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Καλλιρρόης 50. Μετά τα εγκαίνια, ο Γ. Καρατζαφέρης έκανε τις....





εξής δηλώσεις: « Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία οκτώ χρόνια, Χριστούγεννα και Πάσχα, εμείς εδώ στο ΛΑΟΣ σκεφτόμαστε τον πλησίον και μοιράζουμε γαλοπούλες ή αρνιά. Εφέτος οι ανάγκες της κοινωνίας, μας οδήγησαν να κάνουμε κάτι πιο οργανωμένο. Θα μοιράσουμε περίπου εξήντα τόνους τρόφιμα. Πατάτες, ρύζι, αλεύρι, λάδι, μακαρόνια και ρουχισμό. Εξασφαλίσαμε αρκετά ρούχα, για οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Εξασφαλίσαμε αρκετά τρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές».

Σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Ακούω για νέο μνημόνιο από τον πρωθυπουργό. Ακούω για ύφεση που θα περάσει τα δέκα χρόνια από τον κ. Πολ Τόμσεν. Χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο, και να βρούμε εκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτό τον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ».