Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

39 προσαγωγές παράνομων μεταναστων

Ελέγχους σε δύο πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες, πραγματοποίησαν την Κυριακή μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, του Δήμου Αθηναίων και του.....




αρμόδιου Εθνικού Φορέα για τα Λοιμώδη Νοσήματα (Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ), με την παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που έγινε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε πέντε διαμερίσματα 61 μετανάστες, από τους οποίους οι 39 προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής διότι δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα και κρατούνται για επιστροφή στη χώρα τους.

Συνελήφθη ακόμα 1 αλλοδαπός, ενοικιαστής διαμερίσματος ο οποίος εισέπραττε από τους μετανάστες χρήματα για την εξασφάλιση σε αυτούς στέγης.

Όλα τα διαμερίσματα ελέγχθηκαν από τα στελέχη της κινητής μονάδας ελέγχου του ΚΕΛΠΝΟ για να διαπιστωθεί εάν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Οι έλεγχοι διαμερισμάτων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας από τα μικτά κλιμάκια θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Οι πολίτες που διαπιστώνουν την υπεράριθμη στέγαση παράνομων μεταναστών σε διαμερίσματα μπορούν να επικοινωνούν με την Άμεση Δράση της Ελληνικής Αστυνομίας τηλεφωνικά ή και στέλνοντας sms στον αριθμό 100