Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Γιατί ακυρώνει το Ζάππειο ο Καμμένος;

Δεν θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώνεται διότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκινάει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Π.Καμμένος χαρακτηρίζει πιο σημαντική την άμεση επαφή με τους πολίτες και όπως αναφέρει....

ανακοίνωση του κόμματος: «O Πάνος Καμμένος, με το λεωφορείο του κινήματος θα περιοδεύσει από την Τετάρτη το πρωί 2 Μαΐου σε Λαμία, Τρίκαλα, Στυλίδα, Λάρισα και Σέρρες για να καταλήξει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη όπου και θα κάνει στις 19.00 την πρώτη του μεγάλη ανοικτή προεκλογική ομιλία στο λιμάνι της πόλης.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κάνει τη δεύτερη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης και την Παρασκευή το βράδυ στις 19.00 στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, την κεντρική ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας».

Την ίδια στιγμή πάντως, πληροφορίες του parapolitika.gr, κάνουν λόγο ότι ο Πάνος Καμμένος, ακύρωσε τη διακαναλική, γιατί θεωρεί ότι το κόμμα του ενισχύεται όταν δέχεται επιθέσεις, κυρίως από τη ΝΔ, ενώ αποδυναμώνεται όταν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και να είναι αυτός ο επιτιθέμενος.