Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ποιος είναι ο «εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής

Ο Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Kaiadas, που πήρε περισσότερες από 6.000 ψήφους με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθηνών, είναι ο μπασίστας του σκληροπυρηνικού black & death metal συγκροτήματος «Naer Mataron» με διεθνή καριέρα. Είναι ο άνθρωπος που ούρλιαξε το πασίγνωστο....

πλέον «εγέρθητι», απαιτώντας από τους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη Τύπου του Ν. Μιχαλολιάκου, να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού κατά την είσοδο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, διαφορετικά να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Είναι, επίσης, ο τρίτος πιο δημοφιλής υποψήφιος, μετά τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.Και τέλος, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο, είναι ιδρυτικό μέλος των «Naer Mataron» (μια μπάντα, που σχηματίστηκε το 1994 με μέλη Έλληνες και Νορβηγούς), που η μουσική τους εμπνέεται από τον παγανισμό (με ιδιαίτερες αναφορές στην Ελληνική Μυθολογία) και τα μηνύματά τους είναι φανατικά προσανατολισμένα εναντίον του χριστιανισμού. Δεν το λέμε εμείς. Το δήλωσε ο ίδιος ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) το 2009 στο rockap.gr.

Διαβάστε παρακάτω το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

-Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους.

Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg.

Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

-Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος!

Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα, όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

-Στη Σκανδιναβία υπάρχει έντονα το θέμα του Σατανισμού ως πρακτική. Σας έχει δυσκολέψει η κατάσταση αυτή;

Μην νομίζεις! Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν με τις αυτοκτονίες. Όσον αναφορά στα προβλήματα, πήγα να χάσω τον φίλο μου τον Carl σε αυτοκινητιστικό, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τις προάλλες πέθανε το παιδί από τους Celestial Bloodshed.
nooz.gr