Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα

Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν το Σάββατο, 30 Ιουνίου, 2 άνδρες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών προ ολίγων ημερών στην Αγ. Νάπα της Κύπρου. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από έκδοση εντάλματος από....


τις κυπριακές αρχές. Παρόλα αυτά προκαλεί εντύπωση η εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής σε μία υπόθεση η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Κύπρο και την Ελλάδα αφορούσε μία ιστορία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών τύπου μαφίας.

Στην Αθήνα συνελήφθησαν δύο άτομα, Έλληνες, 29 και 41 ετών και οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εστιάζουν στο σπίτι του 29χρονου στον Ταύρο. Οι δυο αυτοί άνδρες φέρονται να συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο στη Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν γνώριμος της Αντιτρομοκρατικής καθώς είχε λάβει μέρος σε επεισόδια στην Αθήνα, ενώ θεωρείτο και ύποπτος για συμμετοχή σε ομάδα ένοπλης βίας.

Ο 41χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί 2 φορές για ναρκωτικά -τη μία στη Λευκάδα το 2010, όταν μαζί με 11 άτομα έφεραν κοκαΐνη με ιστιοφόρο από την Ιταλία- και είχε προσαχθεί αρκετές ακόμα, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Όπως προέκυψε, το 2007 είχε λάβει μέρος σε διαδήλωση κατά της Συνόδου των G8 στο Βερολίνο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αξιοποιώντας υλικό του DNA από τον τόπο των δολοφονιών, καθώς και ενός βίντεο στο οποίο είχε καταγραφεί το πρόσωπο τους ενός.

Το βράδυ του Σαββάτου, 23 Ιουνίου, σοκ προκάλεσε στην Αγία Νάπα η εν ψυχρώ εκτέλεση τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων.

Αστυνομικές πηγές στην Κύπρο έκαναν λόγο για «μαφιόζικη εκτέλεση» σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος, «λογαριασμών» μεταξύ αντιπάλων ομάδων παροχής προστασίας και του υποκόσμου, στη Αγία Νάπα και στη Λευκωσία.

Συνολικά πέντε άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο από δώδεκα και πλέον πυροβολισμούς που ρίφθηκαν εναντίον τους, στη οδό Καταλυμάτων στη Αγία Νάπα.

Γύρω στις 3.30 το πρωί ρίφθηκαν πυροβολισμοί εναντίον αυτοκινήτου το οποίο έφυγε από γνωστή μπυραρία , στη συμβολή της οδού Καταλυμάτων με την οδό Λουκά Λουκά.