Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την διαιτησία

Καυστική ανακοίνωση για τον ορισμό των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής της Super League εξέδωσε την Παρασκευή (31/8) η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Αφού κάνει τον απολογισμό της 1ης αγωνιστικής, αναφέρεται στον Σιδηρόπουλο που είναι στον...


αγώνα των "πρασίνων" με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Δημητρόπουλο που "σφυρίζει" το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον "επιβράβευσε" με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα". Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναφέρει:

"Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Βέροια. Ειδικότερα στο δεύτερο ματς ο βοηθός διαιτητή, Στέλιος Τσολάκης, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε με την υπόδειξή του αυτή το αποτέλεσμα και εν τέλει παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του όργανό.

Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά. Σύμφωνα με αυτά αφενός ο κ. Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα) δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του και αφετέρου ο κ. Δημητρόπουλος (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός) είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον "επιβράβευσε" με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμένει καλόπιστη και θέλει να πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων".