Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ψάχνουν για φορ οι «ερυθρόλευκοι»

Τέσσερις επιθετικούς έχει ο Ολυμπιακός, έναν χωράει το σύστημα του Ζαρντίμ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για φορ τον Ιανουάριο. Και μόνον... τρελοί δεν είναι, αν τα βάλουμε κάτω. Ο Ντιόγο θα μας... αποχαιρετήσει αυτή τη....


φορά οριστικά. Ποτέ δεν «κόλλησε το γυαλί» που είχε «ραγίσει» και μόνο με θαύμα θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς που λήγει το συμβόλαιό του. Άρα, μένουν τρεις.

Έλα όμως που ο Ντούσαν θέλει τον Μάρκο να του λύσει το πρόβλημα με το γκολ στο Περιστέρι. Ο Σπανός τον στηρίζει και οι δύο Σέρβοι τα έχουν πει για τον Ιανουάριο. Αν πάει και ο Πάντελιτς στον Ατρόμητο, τότε θα υπάρξει... χώρος για μεταγραφή φορ στον Πειραιά.

Κι αν βάλει τις επόμενες ημέρες την τζίφρα του ο Τζεμπούρ στο νέο συμβόλαιο, θα αναζητηθεί συμπλήρωμα. Τυχαία βλέπουν στον Ολυμπιακό τον Ολαϊτάν (τον είδαν και προχθές); 'Η τυχαία έχουν γίνει κάποια ταξίδια στην ανατολική Ευρώπη; Κρατήστε και κάτι ακόμα: τα ζόρια του Φετφατζίδη εντός ολίγου ίσως γίνουν ακόμα πιο μεγάλα.

Ο παροπλισμένος νεαρός αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τον Γενάρη θα βρεθεί προ του μεγάλου διλήμματος: να δώσει τη συγκατάθεσή του για δανεισμό σε ομάδα του εξωτερικού ή να παραμείνει στον Πειραιά περιμένοντας την... ανάσταση;

Πηγή: sday.gr