Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Σοκ: Τον άφησαν για 2 μέρες με καρφωμένο μολύβι στο χέρι του

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο 13χρονος Robbie Appleby-Socket από το Doncaster της Βρετανίας έμεινε δύο μέρες με ένα μολύβι καρφωμένο στο χέρι του, διοτι οι γιατροί είχαν ξεχάσει να τον εγγράψουν στη....


λίστα με τα προγραμματισμένα χειρουργεία. Ο μαθητής έπαιζε με τους φίλους όταν ξαφνικά το μολύβι καρφώθηκε στο χέρι του σε βάθος μεγαλύτερο από 10 εκατοστά. Η μητέρα του τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου την ενημέρωσαν ότι το χειρουργείο θα γινόταν την επόμενη ημέρα...

Το επόμενο πρωί όμως μητέρα και γιος διαπίστωσαν ότι το όνομα του Robbie δεν ήταν στη λίστα με τα προγραμματισμένα χειρουργεία και οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε να κλείσουν άλλο ραντεβού. Η μητέρα πήγε το παιδί της σε άλλο νοσοκομείο στο West Yorkshire σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από την περιοχή τους, όπου οι γιατροί έβαλαν τον Robbie αμέσως στο χειρουργείο. Τον κράτησαν μάλιστα μέσα δύο νύχτες, χορηγώντας του αντιβιοτικά για να αποτρέψουν την εμφάνιση μόλυνσης.

«Ο μικρός ήταν πολύ τρομαγμένος και το μολύβι προεξείχε από το χέρι του, όμως το προσωπικό στο νοσοκομείο Doncaster Royal Infirmary δε φάνηκε να ενδιαφέρεται καθόλου. Του έβαλαν απλά έναν επίδεσμο και μας είπαν να πάμε ξανά άλλη μέρα. Εγώ φοβόμουν πολύ ότι αν χτυπούσε το χέρι του το μολύβι θα έμπαινε ακόμη πιο βαθιά και ίσως του προκαλούσε μεγαλύτερη ζημιά. Η συμπεριφορά τους ήταν ανεπίτρεπτη. Θα μπορούσε να χάσει το χέρι του από μια μόλυνση. Όταν ανέφερα τι έγινε στους γιατρούς του άλλου νοσοκομείου έμειναν με το στόμα ανοιχτό» είπε η μητέρα του.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου εξέδωσε μια ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του 13χρονου για την ταλαιπωρία, δικαιολογώντας τη συμπεριφορά του προσωπικού τονίζοντας ότι προέκυψαν πολλά έκτακτα περιστατικά.


newsbomb.gr