Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός 63-77

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 77-63 για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην....


αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι παίκτες του, στη βελτίωση της αγωνιστ... Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησαν την ψυχραιμία τους και την συγκέντρωση τους κόντρα στον κόσμο των Λιθουανών και πήραν ένα σπουδαίο "διπλό", από την στιγμή μάλιστα που η Ζαλγκίρις ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του γ' ομίλου.

Ο Ολυμπιακός πλέον διατηρείται στην δεύτερη θέση, ενώ με ένα στραβοπάτημα ακόμα της Ζαλγκίρις στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μπορεί να τερματίσει και στην πρώτη θέση.

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και επέβαλε το παιχνίδι του απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία δεν μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι των "ερυθρολεύκων". Ο κόσμος είχε "παγώσει" στα πρώτα τρία - τέσσερα λεπτά, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να ελέγχουν τον αγώνα.

Ο Τζος Πάουελ έδωσε πολύτιμες λύσεις στους Πειραιώτες, οι οποίοι στο τέταρτο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν με 11-4, ύστερα από το τρίτο καλάθι του Αμερικανού, στην αναμέτρηση. Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε το 11-4 για τον Ολυμπιακό, με την Ζαλγκίρις να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση της και παράλληλα να... αφυπνίζει και τον κόσμο της.

Ο Καουκένας έδωσε σημαντικές ανάσες στους Λιθουανούς, με τον γκαρντ της Ζαλγκίρις να είναι εκείνος που θα διαμορφώσει και το 18-21, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο του ματς.