Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Η κρίση σκοτώνει το σεξ!

Η εκπομπή «Ολα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που θα μεταδοθεί σήμερα στις 16.50, μιλά ανοιχτά για το σεξ και όλους εκείνους τους παράγοντες που «σκοτώνουν» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. Σύμφωνα με....


τους επιστήμονες, νούμερο ένα εχθρός του σεξ χαρακτηρίζεται ο ψυχισμός μας, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης. Αποτελέσματα από έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεργία και η ανασφάλεια για το μέλλον επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ερωτική μας ζωή.

Οι επιστήμονες από την πλευρά τους εξηγούν ποιοι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την ερωτική επιθυμία ανδρών και γυναικών και πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς στερεί τη σεξουαλική επαφή. Επίσης, αναλύουν ποια προβλήματα υγείας έχουν αντίκτυπο στη στυτική λειτουργία του άνδρα και τη λίμπιντο της γυναίκας, όπως τα προβλήματα με τα αγγεία, αλλά και οι διαταραχές στα επίπεδα των ορμονών. Στη συνέχεια της εκπομπής οι επιστήμονες μιλούν για όλες τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για τους ανθρώπους με σεξουαλικά προβλήματα, από τη θεραπεία ζεύγους, έως και τις λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές μεθόδους που εφαρμόζονται στους άνδρες.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα λεγόμενα «χάπια του έρωτα» και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση τους καθώς και η αγορά τους από το Διαδίκτυο. Επίσης, παρουσιάζεται ένας νεότερος τρόπος στον οποίο καταφεύγουν αρκετοί άνθρωποι προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο, το λεγόμενο «speed dating». Τέλος, στην εκπομπή μιλούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το πώς η καθημερινότητα, τα παιδιά αλλά και η απιστία μπορούν να «σκοτώσουν» τη σεξουαλική μας ζωή.