Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ρότσα: "Θέλω να είμαστε ενωμένοι"

Μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μιλώντας την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάριμπορ. "Στην πρώτη ομιλία που έκανα στην ομάδα, ζήτησα απ' όλους να...


είναι έτοιμοι. Είναι μία περίοδος με πολλά παιχνίδια. Τώρα θα δω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και θα επιλέξω ποιους θα χρησιμοποιήσω. Σύστημα δεν θα αλλάξω".

"Το πρώτο μου μέλημα είναι να βελτιώσω την εικόνα. Την Κυριακή σας είπα ότι η ομάδα βελτιώθηκε και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο, έφυγε χαμογελαστός. Αυτό έχει σημασία. Και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παιχνίδια αυτά για ένα βήμα προς το καλύτερο, είναι θετικό. Ξέρουμε τη βαθμολογική μας κατάσταση, αλλά μας ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια έως τις 19 Δεκεμβρίου".

"Το παρελθόν μου είναι μακρινό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Ξέρω τα νέα παιδιά, αλλά βρίσκω και έμπειρους επαγγελματίες. Τώρα, κοιτάω μόνο την ομάδα μας, τη βελτίωση της και τίποτα άλλο".

"Θέλουμε σε κάθε ματς να βελτιωθούμε. Δεν ξέρω ακριβώς το περιθώριο. Είμαστε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, με πλούσια ιστορία, αυτό που θέλει ο κόσμος και εμείς, είναι να δείξουμε μία ελκυστική ομάδα, που έχει την πρωτοβουλία, που ικανοποιεί τον κόσμο και θα φέρνει αποτελέσματα. Ελπίζω βήμα-βήμα και σιγά-σιγά, να πάμε στο σημείο που θέλουμε".

"Είμαι πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Από τις 19 Δεκεμβρίου του 1979. Έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Ο κόσμος εκτιμά. Θέλω ο κόσμος να προεκτείνει την αγάπη που έχει σε μένα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό θέλω. Εύχομαι να έχει καλό καιρό και να έρθουν πολλοί θεατές. Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι, το έχουμε ανάγκη. Είμαι 33 χρόνια και θέλω η αγάπη σε μένα να πάει σε όλους. Θέλω να είμαστε ενωμένοι. Τα εσωτερικά προβλήματα δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Από τους εμφυλίους πολέμους κανείς δεν κέρδισε".