Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Η έκθεση μαθήτριας για τη Χρυσή Αυγή

Μαθήτρια δημοτικού σχολείου στην Ιεράπετρα της Κρήτης έγραψε έκθεση στην οποία αναφέρεται στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκο. Στην έκθεσή της καταλήγει λέγοντας ότι εκείνος είχε δίκιο αφού, όπως...


αναφέρει η κοπέλα «όλα αυτά που είπε είχαν γίνει και ήταν αλήθεια». Η έκθεσή της έχει τίτλο «το περιπετειώδες ταξίδι μου στο Σύνταγμα» και η Δήμητρα αναφέρεται και στον κ. Μιχαλολιάκο και σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε οργανώσει με θέμα η «Κατάρρευση της Ελλάδας».


Η δασκάλα της πάντως στο τέλος της έκθεσης αναφέρει: «Δήμητρα καλή δομή στο κείμενο σου να θυμάσαι όμως ότι στο σχολείο δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε πολιτικά πρόσωπα».

Ακολουθεί η έκθεση της μικρής μαθήτριας

«Το περιπετειώδες ταξίδι μου στο Σύνταγμα

Ένα χειμερινό πρωινό καθώς έβλεπα τηλεόραση έμαθα ότι “Ο κύριος Μιχαλολιάκος” έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Που είχε θέμα την “Κατάρρευση της Ελλάδας” απ’ τα κυβερνητικά πολιτικά στελέχη. Έτσι αποφάσισα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.

Είδα στο Σύνταγμα τους τσολιάδες να αλλάζουν θέση ανάλογα με την ώρα, είδα σε κάθε γωνιά των πεζοδρομίων του Συντάγματος χιλιάδες περιστέρια και πολλούς ανθρώπους. Αλλά και στην διαδρομή μου είδα τα δικαστήρια της ευελπίδων, τον Παρθενώνα κι άλλα.Αλλά πιο πολύ απ’ όλα μου άρεσαν τα δικαστήρια της ευελπίδων γιατί κάθε λεπτό της ώρας έβγαινε μια νέα υπόθεση και ένα νέο σκάνδαλο. Στο τέλος κατάλαβα ότι είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος απλά γιατί όλα αυτά που είπε είχαν γίνει και ήταν αλήθεια».

Πηγή: flashnews.gr