Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ρωσίδες εμπλέκουν σε περίεργη ιστορία θεολόγο

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν θεολόγο από το Ρέθυμνο κατήγγειλαν στο υπουργείο Παιδείας δυο Ρωσίδες οι οποίες, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι ο εκπαιδευτικός καταχράστηκε την εκπαιδευτική του ιδιότητα για να....


τις φέρει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο, οι δυο γυναίκες αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτικός τις προσκάλεσε στην Ελλάδα υποβάλλοντας ανάμεσα στα δικαιολογητικά, έγγραφο με την σφραγίδα του σχολείου στο οποίο εργαζόταν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο γυναίκες ανέφεραν ότι ο εκπαιδευτικός τους συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι η σύζυγος του έχει πεθάνει, ενώ στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος και έχει παιδιά.

Η υπόθεση έχει οδηγήσει σε πειθαρχικό έλεγχο τον θεολόγο σε βάρος του οποίου διενεργείται ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν θεσμικές ευθύνες.

Όπως ανέφερε στο prismanews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Απόστολος Κλινάκης, η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ρεθύμνου για την εξέλιξη της.