Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Θεοδωράκης για Χρυσή Αυγή: Να πάνε στο Πακιστάν να δέρνουν

Κάθε φορά που γίνονται τέτοιες ψηφοφορίες κατεβαίνουμε και δέκα σκαλοπάτια στου κακού τη σκάλα. Χθες παίχθηκε ακόμα μία τραγική φαρσοκωμωδία στη βουλή και απορώ πως ο ελληνικός λαός που είναι έξυπνος, φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ και όπως λένε "το έξυπνο πουλί....


από τη μύτη πιάνεται". Μας κοροϊδεύουν. Από τον καιρό που ήρθε η τρόικα κάθε φορά γίνεται το ίδιο». Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που αποφάσισε, απάντησε πως «αυτή η κυβέρνηση η σημερινή σύμφωνα με τα γκάλοπ είναι μια μειοψηφία, είναι δυνατόν λοιπόν να αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού; Αν δεν υπάρχει οργάνωση δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο λαός. Πάνε σιγά-σιγά να μας κάνουν ξένους στον τόπο μας. Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα είμαστε ξένοι, συνεχώς μας αγοράζουν».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίκης Θεοδωράκης αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση να συνεργαστεί μαζί του προεκλογικά και δήλωσε πως συμφωνεί με τον Π. Λαφαζάνη σχετικά με την ανετοιμότητα του κόμματος να κυβερνήσει τη χώρα.

Για τη Χρυσή Αυγή τόνισε πως αυτοί δεν είναι Έλληνες αλλά Ναζί και τους προκάλεσε χαρακτηριστικά «αν είναι παλικάρια να πάνε στο Πακιστάν να δέρνουν και όχι εδώ».