Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Αγάπησε Τουρκάλα, διεγράφη από τη Χρυσή Αυγή

Εκτός Χρυσής Αυγής ετέθη μέλος της από το Καστελόριζο, καθώς είχε παντρευτεί με τουρκάλα από το γειτονικό Κας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος (στη στήλη Βηματοδότης), ενώ πολλά από τα μέλη της Χ.Α., απ΄ αυτά που μετέχουν στα λεγόμενα Τάγματα Εφόδου που κυνηγούν...


ανυπεράσπιστους μικροπωλητές μετανάστες, ακόμα και βουλευτές της, έχουν νυμφευθεί με ξένες, Σέρβες, Ρωσίδες, Σκοπιανές ακόμα και Μεξικάνες, διέγραψαν ένα μέλος από το Καστελόριζο επειδή αγάπησε και εν συνεχεία νυμφεύθηκε Τουρκάλα.

Και προσθέτει: "Ο γάμος βεβαίως του νεαρού Τσίκου Μαγιάφη μετά της Τουρκάλας Hurigul, από το Κας, έγινε πριν από ένα χρόνο δόξη και τιμή στο Καστελόριζο και προσκεκλημένοι ήταν και μέλη της Χρυσής Αυγής. Τότε ουδείς είπε τίποτα. Έλα όμως που ο νεαρός ερωτευμένος για να κρατήσει την Τουρκάλα της είπε ότι θα μπορούσε να... αλλαξοπιστήσει. Αυτό η Χρυσή Αυγή δεν το συγχώρεσε και με συνοπτικές διαδικασίες τον διέγραψε".

"Για την ιστορία σάς ενημερώνω ότι στις εκλογές του Μαΐου η Χρυσή Αυγή ήταν στο Καστελόριζο δεύτερο κόμμα. Η ΝΔ έλαβε 19,23% και η Χρυσή Αυγή 16,99%".

Το δημοσίευμα συμπεραίνει ότι στη Χρυσή Αυγή ισχύουν κανόνες φυλετικής καθαρότητας δύο ταχυτήτων.