Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Στο πλευρό των συναδέλφων τους οι εργολαβικοί του ΑΠΘ

Πορεία προς τα Δικαστήρια πραγματοποίησαν μέλη του Σωματείου των Εργολαβικών Υπαλλήλων του Αριστοτελείου πανεπιστημίου και φοιτητές σε ένδειξη συμπαράστασης στους 11 εργολαβικούς υπαλλήλους, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην....


Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Οι 11 υπάλληλοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα εντός του ΑΠΘ, μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για τον τερματισμό της κατάληψης του κτιρίου διοίκησης που ξεκίνησε πριν 72 μέρες.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική επέμβαση και τις συλλήψεις, ακολούθησε πορεία τους στο κέντρο της πόλης μέχρι τα Δικαστήρια, όπου παραμένουν, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους ενόψει της διαδικασίας του αυτόφωρου.

Πριν λίγες μέρες, έγγραφο των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ, που υπογράφουν επίσης καθηγητές, κοσμήτορες και πρόεδροι σχολών και τμημάτων, ζητούσαν από τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών τη συνδρομή της δικαιοσύνης για τον τερματισμό της κατάληψης.