Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα στην Αττική

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε, από τις έξι το πρωί την Αττική και κυρίως τα βόρεια προάστια. Από μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και υπερχείλιση του ρέματος εγκλωβίστηκαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη...


λεωφόρο Πεντέλης, από Μαρούσι προς Μελίσσια, στο σημείο που βρίσκεται ένα γεφυράκι και χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι σώοι. Ωστόσο, το σχολικό απομακρύνθηκε από το σημείο με γερανό της Τροχαίας, λόγω βλάβης.

Επίσης, είχε κλείσει η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σταμάτας στην Δροσιά, η οποία αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα όταν υποχώρησαν τα νερά, αλλά και πάλι γίνεται με δυσκολία, λόγω καθίζησης, η οποία επιδιορθώνεται αυτή την ώρα από συνεργείο του δήμου.

Η Πυροσβεστική από το πρωί έκανε συνολικά 15 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια που πλημμύρισαν.

Σημειώνεται ότι χθες, από τις 14.20, λόγω των ισχυρών ανέμων και της βροχόπτωσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά 98 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 24 αντλήσεις υδάτων, 39 κοπές δέντρων και 9 αφαιρέσεις αντικειμένων. Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος 52 πυροσβέστες με 21 συνεργεία.