Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ούτε να ταξιδέψει δεν μπορεί ο Μπέκαμ

Είναι πασίγνωστος, πάμπλουτος και πολύ αγαπητός… Αυτό όμως δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να δίνει ένα σκασμό χρήματα για να ταξιδέψει όσο πιο άνετα μπορεί, αυτό δεν σημαίνει όμως πως έχει πάντα την ησυχία....


του. Ο 37χρονος αστέρας που έχει μετατρέψει το Λος Άντζελες-Αγγλία σε… Παγκράτι-Κολιάτσου πετώντας με την British Airways απείλησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εταιρεία. Ο λόγος;

Στο τελευταίο του ταξίδι μία αεροσυνοδός τον τράβηξε φωτογραφία την ώρα που κοιμόταν με αποτέλεσμα να τον ξυπνήσει το δυνατό φως από το φλας, ενώ είναι σύνηθες τα μέλη του πληρώματος να σχηματίζουν ουρά για ένα αυτόγραφο.

«Ο Ντέιβιντ δεν αρνείται ποτέ να δώσει αυτόγραφα και να απαθανατιστεί με τους θαυμαστές του. Ωστόσο ήταν λίγο άκομψο να βλέπει τα μέλη του πληρώματος της BA να κάνουν ουρά στο διάδρομο του αεροσκάφους για ένα αυτόγραφο στη διάρκεια των πτήσεων. Θα πρέπει να σέβονται τις ιδιωτικές του στιγμές», είπε άτομο του περιβάλλοντος του Μπέκαμ.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη, ενώ εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι υπήρξε κάποιο περιστατικό προσθέτοντας ωστόσο ότι: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ».

Πηγή: sport-fm.gr