Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Διαδικτυακή «αποκαθήλωση» για τον Ρόμνεϊ

Δεν φτάνει που έχασε τις εκλογές, τώρα «αιμορραγεί» και από φίλους στο facebook. Ο λόγος για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ. Οι πολίτες και ψηφοφόροι του αμέσως μετά τις εκλογές άρχισαν να κάνουν μαζικά “unlike” στην επίσημη σελίδα του...


στο facebook. Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post μόνο την περασμένη Παρασκευή παρατηρήθηκε ότι η σελίδα του Ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψήφιου έχασε 593 υποστηρικτές σε μια ώρα.

Το Σάββατο, ο ρυθμός αποχωρήσεων έφτασε μέχρι και τους 847 φίλους σε μια ώρα, ενώ το πρωί της Δευτέρας ο ρυθμός σταθεροποιήθηκε σε περίπου 11 απώλειες το λεπτό.

Όσοι λατρεύουν τα διαδραστικά γραφικά μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το ρυθμό που χάνει υποστηρικτές στο facebook ο Μιτ Ρόμνεϊ, μέσω της σελίδας DisappearingRomney.com.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με το CNN, Ο Μιτ Ρόμνεϊ είχε περισσότερα από 12 εκατ. Φίλους στο facebook και 1,7 εκατ. followers στο Twitter.

Η ομάδα του πρώην κυβερνήτη δεν έχει κάνει και πολλές κινήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προκειμένου να διατηρήσει το ενδιαφέρον των υποστηρικτών και ψηφοφόρων του πρώην προεδρικού υποψηφίου. Μετά την εκλογική ήττα, οι λογαριασμοί στα δυο κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σίγησαν για τέσσερις ημέρες και μόλις το Σάββατο η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας «ανέβασε» μια φωτογραφία που δείχνει τον Μιτ Ρόμνεϊ λυπημένο και το μήνυμα «από τα βάθη της καρδιάς μου η Αν και εγώ σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, τις προσευχές σας , τις προσπάθειές σας και την ψήφο σας. Θα σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες, σε κάθε ένα από σας ξεχωριστά».