Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

"Άμεση εκταμίευση της δόσης, ανεξάρτητα από τη βιωσιμότητα"

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3;;
Την άμεση εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και την αποσύνδεσή της από τη συνολική απόφαση για τη βιωσιμότητα του χρέους, αλλά με....


τέτοιους χειρισμούς ώστε η Ελλάδα να μην εμπλακεί «στη διελκυστίνδα του ΔΝΤ και της Γερμανίας για τη βιωσιμότητα του χρέους» προτάσσει ο κ. Φ. Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής σημειώνει «Είμαστε η αριστερά που ξέρει να είναι υπεύθυνη έναντι της χώρας και της κοινωνίας. Έχουμε επίγνωση του βάρους των μέτρων» και αποτιμά θετικά την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

Εξαπολύει πυρά κατά της ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο περιγράφει ως την Αριστερά της δημαγωγίας, της ψηφοθηρίας και των επιλογών που οδηγούν στη δραχμή.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά υπογράμμισε πως «η δική μας Αριστερά ούτε προγράφει, ούτε διαγράφει. Αξιώνουμε όμως σεβασμό και στη συλλογικότητα του κόμματος».

Στην ερώτηση εάν στηρίζει τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Κουβέλης ανέφερε: «Τον περιβάλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη».