Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Έκανε μήνυση στη γυναίκα του επειδή γέννησε άσχημο μωρό

Ένας άντρας στην Κίνα πρόσφατα πήρε διαζύγιο και στην συνέχεια έκανε μήνυση στη γυναίκα του επειδή γέννησε άσχημο μωρό. Το αποτέλεσμα; Ο άνδρας όχι μόνο κέρδισε την δίκη αλλά η πρώην γυναίκα του τώρα είναι...


υποχρεωμένη να τον αποζημιώσει με 100.000 ευρώ, σύμφωνα με το "Worldcrunch". Ο Feng Jian σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε την νεογέννητη κόρη του. «Όχι μόνο δεν έμοιαζε με κανέναν από τους δύο γονείς αλλά ήταν και εξαιρετικά άσχημη», δήλωσε ο ίδιος. Αρχικά, ο Feng υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη, όμως ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο πατέρας. Η γυναίκα του παραδέχτηκε τελικά ότι πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει 80.000 ευρώ σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Αυτό ώθησε τον άντρα να κάνει μήνυση για... «παραπλάνηση». Το δικαστήριο συμφώνησε μαζί του και αποφάσισε ότι η γυναίκα τώρα πρέπει να τον αποζημιώσει χρηματικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τρία εκατομμύρια Κινέζοι υποβάλλονται σε πλαστική χειρουργική κάθε χρόνο ενώ αυτός ο κλάδος έχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 10%, αρκετά υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 6%.