Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αποδοκιμάζει τη στάση Βουδούρη και Μουτσινά η ΔΗΜΑΡ

Αποδοκιμάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς τη στάση των Πάρη Μουτσινά και Οδυσσέα Βουδούρη, μετά τη διαφοροποίησή των δύο βουλευτών από τη γραμμή του κόμματος στις....


κρίσιμες ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, προειδοποίησε αυστηρά τους δύο βουλευτές να μη συνεχίσουν στην τακτική περιφρόνησης των συλλογικών αποφάσεων του κόμματος.

“Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις ούτε το δικαιώματα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε”, τόνισε ο κ. Κουβέλης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στο κείμενο προς τα μέλη και τις οργανώσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφέρεται ότι “οι δύο βουλευτές με τη συνολικότερη στάση τους έναντι των αποφάσεων του κόμματος σε μείζονα θέματα δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς”, ενώ το κείμενο καταλήγει: “Η ΔΗΜΑΡ σέβεται την προσωπική πολιτική συνείδηση του κάθε βουλευτή, αλλά παράλληλα αξιώνει από κάθε βουλευτή το σεβασμό στη συλλογική συνείδηση του κόμματος, που διαμορφώνεται μέσα από τις συντεταγμένες διαδικασίες”.