Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

The.... Μάπες Show στη Βοστόνη! (vids)

Ο Ραζόν Ρόντο ήρθε στα χέρια με τον Κρις Χάμφρις κι ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ Σέλτικς και Νετς! Αμφότεροι αποβλήθηκαν, όπως κι ο Τζέραλντ Γουάλας, γλίτωσε ο Κέβιν Γκαρνέτ. Όλα άρχισαν στα....


τελευταία 29,5'' της δεύτερης περιόδου στη Βοστόνη έπειτα μία σκληρή άμυνα του Κρις Χάμφρις (Νετς) πάνω στον Κέβιν Γκαρνέτ (Σέλτικς), που βρήκε τον τελευταίο στο παρκέ. Η εικόνα σε συνδυασμό με το σκορ (35-51) δεν άρεσε στον Ραζόν Ρόντο (Σέλτικς), ο οποίος απώθησε τον πάουερ φόργουορντ των Νετς, προκαλώντας έναν μικρό χαμό μεταξύ των δύο κι όχι μόνο.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να βάλουν ένα γρήγορο τέλος, αλλά σε μία άκρη οι Γουάλας (Νετς) και Γκαρνέτ βρέθηκαν εξίσου μπλεγμένοι.

Έπειτα αρκετή χρήση του video, οι διαιτητές απέβαλαν τον ταραξία Ραζόν Ρόντο (σ.σ. δύσκολα θα αποφύγει και τον πέλεκυ της λίγκας), χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή κι αποβολή τον Κρις Χάμφρις, ομοίως και τον Τζέραλντ Γουάλας, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ συνέχισε με την πρώτη τεχνική ποινή του μέχρι το τελικό 83-95.

Μέσα σ' όλα πήρε τέλος και το σερί του γκαρντ των Σέλτικς, ο οποίος με 37 συνεχόμενες εμφανίσεις των 10+ ασίστ κυνηγούσε τον «Μάτζικ» Τζόνσον (46 το 1983-84).