Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

12/12/12 - Τι κρύβει η σημερινή ημέρα ;

Σίγουρα για κάποιους είναι ένας απλός συνδυασμός αριθμών, αλλά σε αντίθεση με τα τελευταία 11 χρόνια, αυτή θα είναι η τελευταία τριπλή ημερομηνία για τα επόμενα - σχεδόν - 100 χρόνια. Η επόμενη τριπλή ημερομηνία θα...


είναι η 1η Ιανουαρίου του 2101. Για τους επαγγελματίες αριθμολόγους, η 12/12/12 δεν είναι απλά μία επανάληψη των ψηφίων ή μία τυχερή ημέρα για τους ερωτευμένους. «Είναι μια φανταστική ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνεις μια σημαντική αγορά», ανέφερε η αριθμολόγος Swetta Jumaani.
Σύμφωνα με την αριθμολογία, το «12» θεωρείται αριθμός "τρία", επειδή αν προσθέσουμε τα ψηφία μας κάνουν τρία.
Και το "τρία" είναι ένας πολύ καλός αριθμός, διότι συνδέεται με το μεγαλύτερο πλανήτη, τον Δία, σε συνδυασμό με τον πλούτο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο πλανήτης νούμερο 1 είναι ο ήλιος, και το φεγγάρι είναι ο Νο 2.
Η Τετάρτη 12/12/12 αποτελεί και για άλλον ένα λόγο ημερομηνία ορόσημο, ειδικά για το Βατικανό, όπου ο Πάπας Βενέδικτος θα στείλει το πρώτο του τιτίβισμα στον κόσμο.
Είναι ασαφές κατά πόσον ο Πάπας επέλεξε την 12/12/12 για τα ψηφία ή για κάποιο άλλο λόγο, αλλά περισσότεροι από 600.000 οπαδοί του περιμένουν ανυπόμονα την καθοδήγηση του ποντίφικα σε 140 ή λιγότερους χαρακτήρες.