Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν είναι η πρώτη φορά που νυσταλέοι υπουργοί βρίσκονται απέναντί μας»

Επιμένει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που έπεσε από την καρέκλα του στη Βουλή, κοιμόταν. «Η καρέκλα δεν έσπασε. Δεν είναι η πρώτη φορά που νυσταλέοι....


υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες βρίσκονται απέναντί μας. Τους παρατηρούμε συχνά πώς μας κοιτούν με το βλέμμα του ροφού και πώς ξαφνιάζονται από την δυναμικότητα και την αυθεντικότητα των βουλευτών μας.

Και αυτό γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους θέσουμε τα ερωτήματα που θέλει να θέσει ο Έλληνας, ο ελληνικός λαός, είμαστε οι μόνοι που τολμούμε όχι ψεύτικα, όπως κάνουν αυτοί για τα μάτια του κόσμου κι από πίσω αλληλοκαλύπτονται. Είμαστε η ειλικρινής φωνή του Ελληνικού λαού μέσα στο κοινοβούλιο», λέει στην ιστοσελίδα ethnikismos.

«Και κλείνοντας το θέμα της κατάρρευσης του κ. Τσαυτάρη και της κυβέρνησης, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία του υπαλλήλου που βγάζει δήθεν την καρέκλα έξω από το κοινοβούλιο προς επισκευή. Στην εν λόγω φωτογραφία η καρέκλα είναι... αρτιμελής, με τέσσερα πόδια», καταλήγει ο κ. Παππάς.