Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έσπασε το παράθυρο του αεροπλάνου με γροθιά γιατί θύμωσε

Τα παράθυρα των αεροσκαφών που πραγματοποιούν κανονικές επιβατικές πτήσεις, δείχνουν ιδιαίτερα ασφαλή. Τόσο, ώστε ενώ κάποιος πετάει στα 10 χλμ. ύψος να μπορεί χωρίς καμία ανησυχία να κοιτάζει το τοπίο ή τα λευκά σύννεφα που το σκεπάζουν. Όπως απέδειξε όμως ένας νεαρός με...


πρόβλημα διαχείρισης θυμού, τελικά τα συγκεκριμένα παράθυρα ίσως δεν είναι τόσο ανθεκτικά, όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Σύμφωνα με το seleo, ο Ρόμπερτ Ραμίρεζ από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ πετούσε προ ημερών με πτήση της JetBlue από το Ορλάντο, μαζί με την μητέρα του. Επιβιβάστηκαν κανονικά και κάθησαν δίπλα-δίπλα, με τον νεαρό να παίρνει μία θέση δίπλα σε παράθυρο.

Όταν το αεροσκάφος γέμισε και οι πόρτες έκλεισαν για να αρχίσει να τροχοδρομεί από το τερμιναλ προς τον αεροδιάδρομο, έγινε σαφές ότι οι δυο τους δεν είχαν εισιτήρια σε διπλανές θέσεις και κάποιος από το πλήρωμα καμπίνας τους ζήτησε να κάτσουν στις θέσεις που είχαν κλείσει.

Τότε ο Ραμίρεζ εξοργίστηκε και σε μία έκρηξη θυμού έριξε μία γροθιά στο παράθυρο. Αυτό που δεν περίμενε κανείς, ούτε καν ο ίδιος, ήταν ότι το παράθυρο έσπασε! Όπως είναι φυσικό, το αεροσκάφος ακινητοποιήθηκε και τελικά ο ίδιος συνελήφθη για μία σειρά αδικημάτων.