Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Δεν θα μας αφανίσουν

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τελείωσε, αλλά οι οργισμένες αντιδράσεις της ΑΕΚ για τη διαιτησία συνεχίστηκαν. Μετά τους παίκτες, τον Έβαλντ Λίνεν και τον Χρήστο Κωστή, η....


ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τα σφυρίγματα του Ζαχαριάδη. Σ’ εκείνη λοιπόν γίνεται λόγος για «σφαγή», ενώ τονίζεται ότι μπορεί η ΑΕΚ να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, οι προσπάθειες κάποιων να την αφανίσουν θα αποτύχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Σε μια κακή μας ημέρα αντιμετωπίσαμε τη σφαγή από τον διαιτητή Ζαχαριάδη αυτή τη φορά. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του ματς, ενώ επιβεβαιώθηκε πάλι ότι ο αγώνας που δίνει φέτος η ΑΕΚ είναι άνισος.

Φάση πέναλτι στον Παυλή όταν το σκορ είναι 0-0.

Φάση off-side του Παπαδόπουλου όπου ακολουθεί το γκολ και γίνεται το 1-0.

Συνεχή φάουλ υπέρ του Πανθρακικού μπροστά στην περιοχή του, ενώ όσες φορές η ΑΕΚ επιχειρούσε να μπει στην περιοχή του αντιπάλου ο διαιτητής καταλόγιζε είτε off-side είτε επιθετικό φάουλ.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Θα παλέψει όμως με ότι μέσα διαθέτει για να τα επιλύσει. Ας προβληματιστούν όμως οι αρμόδιοι φορείς αν αυτή η εικόνα της διαιτησίας είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος ενημερώνουμε τους πάντες ότι όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να αφανίσουν την ΑΕΚ, δεν θα το καταφέρουν».

Πηγή: sport-fm.gr