Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώνει Κατσουράνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη. Η πλευρά του παίκτη ζήτησε το θέμα να κλείσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για....


να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Από τις 15 Οκτωβρίου το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πρώην αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η μετακίνηση πέρασε από 40 κύματα, εντός και εκτός ΠΑΕ. Όμως τις τελευταίες ημέρες μετά από αρκετές συζητήσεις από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίσθηκε ο Κώστας Κατσουράνης να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση αυτή καθώς ποντάρουν στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει ενεργός σε υψηλό επίπεδο για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας και να δώσει ταυτόχρονα μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλησαν να τον εμφανίσουν «τελειωμένο» ποδοσφαιρικά.

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι του 2014. ο Κώστας Κατσουράνης, αφού πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική συμφωνία θα επιτευχθεί μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου θα κληθεί ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η πλευρά του Κατσουράνη επιθυμεί, όπως έχει διαμηνύσει και στον ΠΑΟΚ, η συμφωνία να κλείσει το αργότερο μέχρι της 15 του μηνός προκειμένου ο διεθνής αμυντικός μέσος να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή ο 33χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται μόνος του κάθε πρωί με την βοήθεια ενός γυμναστή.
gazzetta