Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τον πρόλαβαν τον αλλοδαπό πριν κάνει ληστεία

Στην αντίληψη μιας περιπολίας αστυνομικών της Ασφαλείας που τον σταμάτησαν για να του κάνουν σωματική έρευνα, έπεσαν οι κινήσεις ενός αλλοδαπού που περιφερόταν ύποπτα έξω από ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων στο...


Αγρίνιο. Ο 30χρονος Σέρβος που κατοικεί στη Ναύπακτο, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε. Πάνω του είχε μια κουκούλα και ένα πιστόλι το οποίο στη συνέχεια αποδείχθηκε ψεύτικο και ομολόγησε ότι είχε σκοπό να ληστέψει το κατάστημα την ώρα που θα έκλεινε! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της απόπειρας ληστείας.

Καλές πληροφορίες φαίνεται πως είχαν οι δυο άγνωστοι που είχαν στήσει ενέδρα σε έναν Έλληνα στο 7ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Καλαμώνα- Λασπόλουτρων στη Δράμα. Οι κακοποιοί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έκλεισαν το δρόμο στο φορτηγάκι που οδηγούσε το θύμα, ακινητοποίησαν τον οδηγό με την απειλή κυνηγετικού όπλου και του άρπαξαν 4.350 ευρώ και το κινητό του. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με τη μηχανή και εξαφανίστηκαν.