Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι στο στόχαστρο του κόμματος της δραχμής

Είμαστε οι εκφραστές της κεντροαριστεράς, της δημοκρατικής παράταξης, αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε πάντα», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της....


Οργανωτικής Επιτροπής για το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «μέχρι το Συνέδριο θα αναλάβουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες όπως η επικαιροποίηση του προγράμματος κυβερνητικής συνεργασίας των τριών κομμάτων».

«Μέσα από το Συνέδριο», συνέχισε, «πρέπει να θεσμοποιηθεί ένα δημοκρατικό, ευρωπαϊκό, σύγχρονο κόμμα».

Παράλληλα ανακοίνωσε πως σύντομα θα παρουσιαστεί το πλήρες σχέδιο για την εθνική ανασυγκρότηση του τόπου όπως επίσης οι προτάσεις για ένα εθνικό φορολογικό σύστημα.

Στις θεσμικές μας πρωτοβουλίες, πρόσθεσε, ανήκουν και οι προτάσεις μας για το νέο εκλογικό σύστημα και για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, ο Ευ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «κηπουρούς και αλεξιπτωτιστές» που τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν έχουν πει τίποτα θετικό για το ΠΑΣΟΚ αλλά υπονομεύουν την παράταξη.

«Ήταν εξαιρετικά λυπηρό για μένα ότι αναγκάστηκα να θέσω εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο στόχαστρο του κόμματος της δραχμής ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένους επικοινωνιακούς κύκλους, οι οποίοι κάνουν προσπάθεια προσέγγισης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, συχνά, με γλοιώδεις τρόπους.

Για τη Χρυσή Αυγή, γνωστοποίησε πως τη Δευτέρα θα παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ την πρωτοβουλία του ενάντια στο φασισμό, την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα.