Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η Kate Upton παίζει με τους άνδρες σε ταινία μικρού μήκους!

Η Kate Upton είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη. Η καλλονή του «Sports Illustrated» αναμένεται να συγκεντρώσει για ακόμα μια φορά πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα, καθώς πρωταγωνιστεί....


στην τελευταία ταινία μικρού μήκους της γερμανικής έκδοσης της Vogue με τίτλο «Έπρεπε να είσαι εσύ».

Η 20χρονη Kate κυλιέται στους αγρούς, ιππεύει με χάρη το άλογό της, κάνει νάζια στην πισίνα πάνω στον άσπρο κύκνο της, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται την κατάλληλη συντροφιά.

Έτσι, στο βίντεο περιτριγυρίζεται από άντρες μοντέλα, όπως ο Aaron O'Connell, ο Matthew Vande Vegte, ο Tim Easton και ο Casey Levens, που μαλώνουν για το ποιος θα πρωτοτραβήξει την προσοχή της. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο οι καμπύλες του κορμιού της, όσο και τα παιχνίδια που κάνει εντός και εκτός νερού δεν μπορούν να αφήσουν εύκολα κάποιον αδιάφορο…

Το αμερικανικής καταγωγής μοντέλο, μάλιστα, «πέταξε» μέχρι και το σουτιέν του, ενώ τα χέρια της είναι το μόνο διαθέσιμο «κάλυμμα» για το γυμνό της στήθος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Kate Upton, που δεν έγινε δεκτή από τη Victoria’s Secret, καθώς χαρακτηρίστηκε κοινό πρόσωπο που οποιοσδήποτε έχει πολλά χρήματα μπορεί να «έχει», κοσμεί το πρώτο εξώφυλλο του εν λόγω γυναικείου περιοδικού.

Και όλα αυτά μπροστά από το φωτογραφικό φακό του Bruce Weber, όπου φρόντισε να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο αισθησιακό και σέξι.