Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Τρέλαααα..

Χτύπησε μέχρι θανάτου με γροθιές τη σύντροφό του και επιχείρησε να το παρουσιάσει ως αυτοκτονία, όμως κατά την εξέτασή του «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία. Πρόκειται για 40χρονο σεσημασμένο τοξικομανή ο οποίος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 42χρονης γυναίκας με την οποία συζούσε τα πέντε τελευταία χρόνια.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν επίσης τοξικομανής, εντοπίσθηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Στουρνάρη 30, κοντά στο Πολυτεχνείο.

Δίπλα στο άψυχο σώμα της βρέθηκε ένα σημείωμα όπου αναγράφονταν οι λόγοι της «αυτοκτονίας» της, αλλά τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι δεν παρέπεμπαν σε κάτι τέτοιο, οπότε οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας που ανέλαβαν την υπόθεση άρχισαν να διερευνούν όλες τις εκδοχές. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του όμως ο 40χρονος, που μετά τη δολοφονία πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του θύματος και πήγε μαζί της στο τμήμα, ομολόγησε ότι εκείνος έγραψε το σημείωμα και ότι εκείνος είχε γρονθοκοπήσει στο κεφάλι την 42χρονη ύστερα από καβγά.