Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα

Καυτά πάρτι, πληρωμένες επισκέψεις γυναικών με διακίνηση κοκαΐνης από υπάλληλο του επιχειρηματία που φέρεται να μεσολαβούσε για τις ερωτικές αγορές του Ιταλού πρωθυπουργού. Τραγούδι, επίδειξη πλούτου και γνωριμιών, δώρα και τέλος σεξ- αυτό ήταν το τελετουργικό. Έτσι τουλάχιστον το περιγράφει η 42χρονη πόρνη πολυτελείας Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο, ένα από τα κορίτσια που έχουν παραστεί επί πληρωμή στις βραδιές που διοργάνωνε ο Ιταλός πρωθυπουργός στις πολυτελείς του κατοικίες στη Ρώμη και τη Σαρδηνία, το Παλάτσο Γκρατσιόλι και τη Βίλα Τσερτόζα. Απόσπασμα από κασέτα που ηχογράφησε στο σπίτι του στη Ρώμη διέρρευσε στον ιταλικό Τύπο και η Ντ΄ Αντάριο παραχώρησε «πιπεράτη» συνέντευξη στους «Sunday Τimes».

Κοσμήματα δώρο
Εκείνο το βράδυ, ο Ιταλός πρωθυπουργός χόρεψε με τη 42χρονη, την κομπλιμεντάρισε, της έκανε όπως και σε όλα τα κορίτσια δώρο κοσμήματα, αλλά δεν κοιμήθηκε μαζί της. Αυτό έγινε έναν μήνα αργότερα, τη βραδιά των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Μόλις τέσσερα κορίτσια είχαν προσκληθεί τότε στο Παλάτσο Γκρατσιόλι: «Πήγαινε να με περιμένεις στο μεγάλο κρεβάτι», είπε κάποια στιγμή ο Μπερλουσκόνι στην Ντ΄ Αντάριο. Αφού έκανε το μπάνιο του, πήγε να τη βρει - την άφησε μόνο για λίγο, όσο να συντάξει μια δήλωση για τη νίκη του Ομπάμα. Το επόμενο πρωί, πήραν πρωινό παρέα και ο Καβαλιέρε τής χάρισε ένα κόσμημα με πολύτιμους λίθους. Της έδωσε όμως και μια υπόσχεση που δεν τήρησε, να τη βοηθήσει με κάτι άδειες που χρειαζόταν για να χτίσει ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μπάρι, κι αυτόεπιβεβαίωσε μια ακόμα κοπέλα που ήταν παρούσα, η 23χρονη Μπάρμπαρα Μοντερεάλε- η Ντ΄ Αντάριο δεν του το συγχώρησε.

Ο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να κάνει λόγο για «ψέματα» και «σκουπίδια» και «συνωμοσίες». Ακόμα και αναλυτές προσκείμενοι στη Δεξιά, ωστόσο, όπως ο Τζιαμπέρο Μουγκίνι, δηλώνουν πλέον ανοιχτά πως «ένας πρωθυπουργός που εκτίθεται τόσο με τον τρόπο ζωής του σε εκβιασμούς είναι πρόβλημα για τη χώρα». ΠΟΣΟ ακόμα μπορεί να αντέξει; Αυτό διερωτώνται οι Ιταλοί. Η απάντηση που προτιμάει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι για πάντα. Ο Ιταλός πρωθυπουργός άλλωστε έχει ήδη επιζήσει πολλών σκανδάλων στην 15χρονη πολιτική του καριέρα. «Δεν θα με ανατρέψει καμία συνωμοσία», δήλωσε επισκεπτόμενος τη Λ΄ Άκουιλα, όπου θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα Σύνοδος της G8.

Ο Αντόνιο Πολίτο πάντως, πρώην γερουσιαστής και εκδότης της αριστερής εφημερίδας «Ιl Reformista», προβλέπει πως «οι χειρότερες αποκαλύψεις δεν έχουν έρθει ακόμα»