Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Τρόμος στη showbiz από τις ροζ αποκαλύψεις

Οι «ροζ» αποκαλύψεις προκαλούν πανικό και τρόμο στην εγχώρια showbiz. Το τελευταίο καυτό σκηνικό με «πρωταγωνίστρια» δημοφιλή TV persona η οποία συνελήφθη (από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη) να εκδίδεται παράνομα έναντι αδράς αμοιβής (1.100 ευρώ το ραντεβού) έχουν αναστατώσει τον χώρο του θεάματος και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και καταιγιστικές για το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ωραία κορίτσια ρίχνοντάς τα στα κρεβάτια επώνυμων.

Ανθρωποι, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα θεωρούν δεδομένο πως απλώς και μόνον είναι θέμα χρόνου να σκάσουν βόμβες ικανές να προκαλέσουν σοκ στην κοινή γνώμη. Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του γνωστού διακοσμητή, ο οποίος φέρεται να έκλεινε τα «ροζ» ραντεβού έναντι αδράς αμοιβής, οι πιθανοί συνεργάτες του αλλά και η καυτή ατζέντα του είναι τα σημεία-κλειδιά για την εξάρθρωση του κυκλώματος που οδηγούσε στην πορνεία πανέμορφα μοντέλα.

«Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τη σύλληψη στο Λουτράκι» ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο που πιστεύει ότι έρχεται... τσουνάμι αποκαλύψεων, το οποίο θα αφήσει πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό. «Η συνέχεια θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και θα βγουν πολλά λαβράκια, ικανά να προκαλέσουν ακόμη και εθνικό σκάνδαλο (!)» συμπληρώνει, αφού θα βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή (και γεμάτη δυσωδία) πλευρά της showbiz που δεν είναι μόνο λαμπερή, όπως νομίζουν πολλοί.

Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση της εντυπωσιακής TV persona, η οποία συνελήφθη στα πράσα για πορνεία. Το κύκλωμα θεωρούσε ότι είχε όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για τον μη εντοπισμό του, αλλά η Αστυνομία είχε συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του και με συντονισμένες ενέργειες έφτασε στη σύλληψη της ξανθιάς καλλονής που εμφανιζόταν σε lifestyle εκπομπή. Η ίδια παραδέχθηκε (όπως αποκάλυψε η «Espresso») τη συνεύρεσή της με ευκατάστατους άνδρες τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες γειτονικές πόλεις, αφού, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, «για να μπορέσεις να κρατηθείς στο star system θα πρέπει να έχεις πολλά χρήματα». Γι’ αυτό και ο διακοσμητής ζήτησε 1.100 ευρώ από τον αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη προκειμένου να του στείλει για λίγες ώρες τη «φίρμα» του. Τιμή χωρίς παζάρια, αφού «οι επώνυμες κοστίζουν ακριβά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός από την ανερχόμενη (και εκρηκτική) ξανθιά TV persona, θεωρείται σίγουρο ότι στο «ροζ» καρνέ του προαγωγού βρίσκονται πολλά λαβράκια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολύ πιο δυνατά ονόματα στο συγκεκριμένο κύκλωμα, ενώ τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες και για όνομα-δυναμίτη που, αν μη τι άλλο, θα προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ, αν δημοσιοποιηθεί. Η πασίγνωστη καλλονή που θεωρείται από τις πιο hot παρουσίες της showbiz και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι σε θέση με τα (ένοχα) μυστικά της να βάλει μπουρλότο και να προκαλέσει πανικό, όταν αυτά βγουν στη φόρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πολυτάλαντη κοπέλα (που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό και γίνεται... μάχη από τους θαυμαστές της για να βρεθούν μία νύχτα στην αγκαλιά της) έχει καταφέρει τελευταία να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πιο VIP πελατείας που έρχεται για χάρη της ακόμη και από το εξωτερικό. Πρόσφατα, μάλιστα, λέγεται πως βαθύπλουτος επιχειρηματίας έστειλε να την παραλάβει από την Ελλάδα το ιδιωτικό του lear jet προκειμένου να απολαύσει λίγες στιγμές μαζί της.

Βέβαια, η ακριβοπληρωμένη καλλονή δεν δουλεύει μόνη της. Γύρω της (σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) υπάρχει μια μικρή ομάδα η οποία φροντίζει να τη φέρνει σε επαφή με τους πελάτες και κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες, όπως τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τις ώρες συνάντησης και την παχυλή αμοιβή που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10.000 ευρώ! Σε αυτά μπορείτε να προσθέσετε και κάποια «τυχερά», όπως πανάκριβα κοσμήματα ή πολυήμερα ταξίδια σε εξωτικά θέρετρα. Οσο για τις απαιτήσεις-προτιμήσεις της; Πίνει μόνο σαμπάνια, απαιτεί να τρώει στα ακριβότερα εστιατόρια και να κοιμάται μόνο σε σατέν σεντόνια.
espressonews