Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Η Angelina Jolie για ψώνια με τα παιδιά της

Ακόμα και σε στιγμές καθαρά οικογενειακές, η ηθοποιός Angelina Jolie μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων. Το τελευταίο διάστημα το ζεύγος Pitt και Jolie έχει μετακομίσει στο καινούριο σπίτι τους σε επαρχία της Γαλλίας. Εκεί η Angelina συνόδευσε τα παιδιά της σε κατάστημα παιχνιδιών... και έγιναν θέμα.

Η Angelina με τον 5χρονο Pax, την 3χρονη Shiloh και την 4χρονη Zahara βρέθηκαν παρέα στο κατάστημα παιχνιδιών. Ντυμένη απλά, όπως συνηθίζει άλλωστε στις εξόδους με την οικογένειας της, με μακριά φούστα και σαγιονάρες τα συνόδευσε το ίδιο χαρούμενη όσο τα παιδιά της.

Η βιολογική κόρη των Brad και Angelina, Shiloh ντυμένη σαν αγοράκι με ρεπούμπλικα σαν αυτές που φοράει ο μπαμπάς της, στρατιωτικό παντελόνι και γιλέκο Piter Pan με περασμένο σπαθί στη θήκη του.

Η Zahara, ωστόσο έχει το στυλ της μητέρας της, φορώντας μακριά μοβ φούστα και λευκό μπλουζάκι συνδυασμένα με πορτοκαλί παπούτσια. Ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους Pax ντυμένος με στρατιωτικό παντελόνι, μια απλή μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Από την παρέα έλειπε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού Madox που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με τον μπαμπά Brad Pitt.