Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Μηνύματα Καραμανλή- Παπανδρέου

Να συσπειρώσει τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους επιχειρεί ο Κώστας Καραμανλής, πέντε ημέρες πριν από την κάλπη. Σε συνέντευξή στην τηλεόραση του ΑΛΤΕΡ ο πρωθυπουργος τόνισε οι συνθήκες είναι έκτακτες και δεν είναι ωρα για ψήφο διαμαρτυρίας ή πικρίας.

Επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί απο την ηγεσία της ΝΔ, αποσυνδέοντάς μάλιστα την επιλογή αυτή από ποσοστά, ενώ ξεκαθαρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Για τις υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνωμη ( Βατοπαίδι, ομόλογα) είπε δεν έγινε τίποτα παράνομα σε πολιτικό επίπεδο, ενώ για το θέμα των προγραμμάτων Stage επέμεινε ότι χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από ευρωπαικά κονδύλια.

Προσκλητήριο ενότητας προς όλους στους Ελληνες και τις Ελληνίδες απηύθυνε με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου το μήνυμά του δεν αφορά μόνο στην Κυριακή των εκλογών, αλλά και την επόμενη μέρα. Στις 5 Οκτωβρίου, όπως τόνισε, ο ίδιος προτίθεται να καλέσει σε συνεννόηση όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου προκειμένου να συζητηθούν τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν πράξη.