Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκίνησε ο Καφές της ΕΛΕΝΗΣ !!!

Ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη τον ''Καφέ'' της στον ALPHA. H παρουσιάστρια χωρίς τυμπανοκρουσίες πέρασε σχεδόν αμέσως στη κανονική ροή της εκπομπής που έχει αγαπήσει εδώ και 15 χρόνια το κοινό της. Όπως είπε και η ίδια στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, αλλαγές δεν θα υπάρξουν στη δομή του ''Καφέ'' αφού η συνταγή είναι πολύ πετυχημένη όλα αυτά τα χρόνια.

''Είπα πως θέλω να ξεκινήσουμε σαν να είναι μια φυσιολογική μέρα και έτσι έγινε. Αγωνία και τρακ έχω κάθε χρόνο. Αλλά με βοήθησε πολύ που μπήκαμε απλά στην καθημερινότητα. Σαν να μην κάναμε πρεμιέρα ήταν. Μεγάλες αλλαγές δεν μου αρέσει να κάνω σε μια ζώνη που τη χαρακτηρίζει η συνήθεια. Γιατί να αλλάξεις κάτι που πάει καλά; Απλά γίνονται μικροαλλαγές. Δεν θα 'θελα στη ζώνη αυτή να σταματήσουν να υπάρχουν πρωινά. Ίσως τότε και εγώ δεν θα είμαι χρήσιμη σε αυτή τη ζώνη'' είπε η Ελένη λίγο μετά το τέλος της πρεμιέρας της εκπομπής της στη κάμερα του Κους Κους.

Η παρουσιάστρια απάντησε και στα τελευταία δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακομίζει την επόμενη χρονιά στον ANT1 μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως και του χρόνου θα είναι στον ALPHA. ''Όταν είχε γίνει η ανανέωση το είχα πει ότι υπέγραψα για τρία χρόνια οπότε δεν νομίζω πως έμαθαν κάτι καινούριο οι τηλεθεατές'' είπε στον δημοσιογράφο του Κους Κους το μεσημέρι.