Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Οι ταινίες της εβδομάδας

Ένα ξεχωριστό γεγονός αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα αυτή την εβδομάδα, το οποίο δεν είναι άλλο από το μουσικό ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στην προετοιμασία των τελευταίων συναυλιών του πρόωρα χαμένου ‘Βασιλιά της Ποπ’ με τίτλο «Michael Jackson’s This Is It» σε σκηνοθεσία Kenny Ortega.

Στα αμιγώς κινηματογραφικά τώρα, ο φετινός Χρυσός Φοίνικας των Κανών, η «Λευκή Κορδέλα» του Michael Haneke, σηματοδοτεί άλλη μια κορυφαία στιγμή στη καριέρα του σημαντικού αυστριακού σκηνοθέτη αφού στρέφει το μικροσκόπιό του στις ρίζες της ανθρώπινης βίας και του φασισμού.

Επιπλέον, η ελληνική μαύρη κωμωδία του Κλεάνθη Δανόπουλου «Στο Βάθος Κήπος»μάλλον θα βρεθεί ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, παρότι δεν αποδεικνύεται ούτε πολύ μαύρη ούτε πολύ κωμωδία, και οι Jamie Foxx και Gerard Butler θα διασταυρώσουν μάταια τα (εγκληματικά) μυαλά τους στον κακό «Νομοταγή Πολίτη» του F. Gary Gray.

Τέλος, οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς της ντίσκο με τον «Μπάρι Και Τους Ντισκο-Σκώληκες», το ψηφιακό animation του Δανού Thomas Borch Nielsen που θα βγει μόνο σε μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Δημήτρη Δημόπουλου, Πέτρου Σπυρόπουλου, Αντώνη Ζαχαράτου.
nooz