Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Τατιάνα: "Σπίτι κάνω την πάπια"!

Αν ήμουν άνδρας, να είσαι σίγουρος πως θα ήθελα μία Τατιάνα Στεφανίδου (αν όχι την ίδια την Τάτι) για σύζυγο. Γυναικάρα εμφανισιακά, ύαινα προς τα έξω, γάτα στη δουλειά και πάπια στο σπίτι. Μην πανιάζεις και η Τάτι δεν πρόκειται να στείλει εξώδικο για την «πάπια». Ο χαρακτηρισμός είναι δικός της και είναι η απάντηση της στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν ρίχνει «κατσαρόλα» στον σύζυγο. Εγώ παντόφλα το ήξερα παλιά, αλλά μάλλον τα σύγχρονα ζευγάρια στους τσακωμούς δεν αφήνουν όρθια Fishler για Fishler.

Τέλος πάντων, η Στεφανίδου ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κωστόπουλου και στην ερώτηση περί κατσαρόλας απάντησε: «Είσαι τρελός; Αν του ρίξω κατσαρόλα, θα τον ακυρώσω. Στο σπίτι κάνω την πάπια». Σπεύστε τα αρσενικά στον Νίκο Ευαγγελάτο για συμβουλές. Δέχεται πρωινές ώρες γιατί μετά έχει δελτίο και «Αποδείξεις». Τι άλλο είπε η Τάτι για τον σύζυγο; Ότι είναι σοβαρός και πολύ κύριος. Δεν της δίνει αφορμές για να ζηλέψει, άλλα αν το κάνει θα ζηλέψει η γυναίκα. Λογικό.

Πάντως, μην ακούς που η Τάτι κάνει «πα πα πα» στο σπίτι. Άμα λάχει τον ρίχνει τον καβγά με τον Ευαγγελάτο. Είναι εκρηκτικός χαρακτήρας η Τατιάνα και όπως είπε στον Κωστόπουλο «παίρνω φωτιά γρήγορα, φουντώνω». Αλλά μετά ηρεμούν τα πνεύματα. Κι αν αγαπημένε μου μπορώ λιγάκι να φανταστώ κοτζάμ Στεφανίδου να κάνει «πα πα πα», δεν μπορώ με τίποτε να τη φανταστώ να φοράει ποδιά και να μαγειρεύει στην κουζίνα. Την έχω στο μυαλό μου πολύ κοκέτα και γυναίκα του σαλονιού, που δεν μπορώ να τη σκεφτώ στην τσίκνα. Πάντως, στις αρχές της σχέσης της με τον Ευαγγελάτο τού μαγείρευε, αλλά εκείνος της ζήτησε τη μία ώρα που έχει ελεύθερη αντί να μαγειρεύει καλύτερα να την περνάει μαζί του. Αυτός είναι σωστός άνδρας.
womenonly