Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Του φύτεψε 7 σφαίρες εν ψυχρώ και έφυγε ανενόχλητος

Το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου με πυροβόλο όπλο προκάλεσε άγνωστος αργά το απόγευμα επί της οδού Τευθιδος 5 στο Περιστέρι.

Στις 7:45 ακριβώς, ένας φαλακρός άνδρας, ο οποίος φορούσε μαύρα, μπήκε μέσα στην ταβέρνα Kreas Bar, στην οδό Τεύθιδος 5.

Ο άγνωστος, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, πλησίασε ένα.. από τα τραπέζια, όπου κάθονταν δύο άνδρες και σημάδεψε με όπλο τον έναν από αυτούς.

Εκεί, μέσα στον κόσμο, άρχισε να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Ο άγνωστος πυροβόλησε επτά φορές. Έξι από τις σφαίρες βρήκαν το θύμα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες έμειναν να κοιτάζουν παγωμένοι το δράστη, ο οποίος έφυγε.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το θύμα λεγόταν Νεκτάριος Κατσουλώτος και ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, επιτόπου έφτασε και ιατροδικαστής.

Ωστόσο, μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο δράστης δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να δουν όλοι οι θαμώνες, αλλά και οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, τα χαρακτηριστικά του.
stifora