Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Εκπομπή πουλούσε κλεμμένα κοσμήματα

Μεγάλο αριθμό κοσμημάτων για τα οποία δεν παρουσιάστηκαν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είχαν είτε αγοραστεί είτε αποκτηθεί νόμιμα, κατάσχεσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα σε επιχείρηση που λειτουργούσε εντός των εγκαταστάσεων τηλεοπτικού σταθμού και έκανε εκπομπή.. τηλεπωλήσεων.

Η έρευνα έγινε παρουσία εισαγγελέα μετά από καταγγελία 32χρονης γυναίκας, η οποία στη συγκεκριμένη εκπομπή είδε να προτείνεται προς πώληση -και τελικά αγόρασε- ένα δαχτυλίδι της, την κλοπή του οποίου είχε δηλώσει στην αστυνομία το Νοέμβριο του 2009. Κατά την έρευνα της αστυνομίας, κατασχέθηκαν επίσης οκτώ φωτογραφίες κοσμημάτων, σε μια εκ των οποίων εικονιζόταν και το επίμαχο δαχτυλίδι.

Από την αστυνομία ειδοποιήθηκε και κλήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνεργείο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών για το τμήμα της υπόθεσης, το οποίο το αφορά. Ο 63χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη μετά από εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.