Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει..

Ανήκω σε εκείνους που θεωρούν τον Χρυσοχοΐδη σοβαρό και ικανό άνθρωπο, γι' αυτό και ένοιωσα ανακουφισμένος όταν ο πρωθυπουργός του ανέθεσε τον τομέα της δημόσιας ασφάλειας.

Είναι αλήθεια ότι το πρώτο διάστημα αιφνιδιάστηκα από τη νευρικότητα που επέδειξε, τον δικαιολόγησα όμως σκεπτόμενος ότι η αστυνομία που παρέλαβε ήταν όντως διαλυμένη. Ταχύτατα άλλαξε όλη.. την ηγετική πυραμίδα της ΕΛΑΣ, αντικατέστησε όλους τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής και πήρε ατα χέρια του την ΕΥΠ.

Η τρομοκρατία, ωστόσο, θέριεψε και... το κοινό έγκλημα ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Σταδιακά ο Χρυσοχοΐδης έδειχνε όλο και περισσότερο νευρικός, όλο και περισσότερο επιρρεπής σε λάθη. Θυμίζω ότι στη Βουλή έφτασε να αποκαλέσει "μουσουλμάνο" τον Ομπάμα! Ποτέ υπουργός δημόσιας τάξης δεν μίλησε δημόσια τόσο πολύ σε τόσο λίγο χρόνο, παράγοντας τόσο μικρά αποτελέσματα.

Και το πρόβλημα είναι ότι ποτέ η κοινή γνώμη δεν επένδυσε τόσα πολλά για την ασφάλειά της σε έναν υπουργό. Αν ένα πράγμα πρέπει, λοιπόν, να κάνει αμέσως ο Χρυσοχοΐδης είναι να σταματήσει να μιλάει... Να επικεντρωθεί στη δουλειά του και όχι στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του...
Του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗ