Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ο Άδωνις καμάρωνε τη Ευγενία στο "Dancing with the stars"

Τα καλύτερα είχε να πει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την «Μπουμπούκα» του! «Μου άρεσε πάρα πολύ η Ευγενία!», δηλώνει στην «Εspresso» ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική παρουσία της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου στο show του ANT1 «Dancing with the stars».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, μας εξέφρασε την ικανοποίησή του... για την πρώτη εμφάνιση της συντρόφου του, η οποία άφησε την Κυριακή άφωνο το τηλεοπτικό κοινό χορεύοντας πλάι σε επαγγελματία χορευτή -με.. ιδιαίτερα αποκαλυπτικό look- το «Sex Bomb».

Οπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης: «Περίμενα με αγωνία την έναρξη του show της Κυριακής». Δεν ήθελε να χάσει στιγμή από την... παράσταση της Ευγενίας και, όπως μας είπε, την καμάρωσε.

Προκλητική θα μπορούσε να θεωρηθεί για κάποιους η ενδυμασία της μαέστρου Ευγενίας, αφού βγήκε στη σκηνή με ένα κοντό πορτοκαλί -και μάλιστα εξώπλατο- φόρεμα. Ακρως εντυπωσιακές ωστόσο χαρακτηρίστηκαν και οι φιγούρες του παρτενέρ της, με την «Μπουμπούκα» να στροβιλίζεται θεαματικά στον αέρα και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οσο για τα... πικρόχολα σχόλια που έχουν να κάνουν με την Ευγενία και τον νέο ρόλο της, ο Αδωνις Γεωργιάδης τα προσπερνά και, όπως μας λέει, θα συνεχίσει να την καμαρώνει!

Ωστόσο, την παράσταση στο show έκλεψε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία διαθέτει μοναδικό μπρίο και στον χορό. Η Ματθίλδη κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να βγει με τον παρτενέρ της πρώτη στην προτίμηση της κριτικής επιτροπής.

Φωκάς Ευαγγελινός, Γιάννης Λάτσιος (που αποδείχτηκε ιδιαίτερα αυστηρός) και Γκαλένα Βελίκοβα προσπάθησαν να είναι όσο αντικειμενικοί μπορούν με τους διάσημους «χορευτές». Πολύ καλά σχόλια εισέπραξε για τον χορό της η Φωτεινή Πιπιλή. Μπορεί να μην κατέκτησε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία, αλλά η βουλευτής της Ν.Δ. (φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με κρόσσια) απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί υπέροχα σε κάθε περίσταση.

Ακρως εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στην παρουσίαση τηλεοπτικού show. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, φανερά αδυνατισμένη και πολύ λαμπερή, καλησπέρισε το κοινό φορώντας glossy μίνι του οίκου Konstantinos Melis by Laskos, ειδικά φτιαγμένο για εκείνη.
espresso